Sposób przygotowania

Jajka przeciąć tak aby nie uszkodzić skorupek, wyjąć wnętrze jajka i posiekać. Posiekaną cebulę i pieczarki podsmażyć. Po ostygnięciu wymieszać z jajkami i przyprawić. Masą napełnić skorupki, posypać bułką tartą. Położyć jajka wierzchnią warstwą na patelni i zarumienić. Posypać koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, tak jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robiłam,smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    hmmm, z pieczarkami, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie i pomysłowo
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne są
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !