Sposób przygotowania

Mięso delikatnie rozbić, żeby powstały dość duże prostokąty. Oprószyć solą i pieprzem. Pomidory wyjąć z zalewy, każdy przekroić na pół. Ułożyć je na mięsie, obłożyć listkami bazylii, zwinąć rolady, zabezpieczyć wykałaczkami i posypać przyprawą do mięs. Smażyć na rumiano z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie się zapowiadają.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fantastyczne, bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !