Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

faszerowane pieczarki

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
6 szt
mięso mielone
20 dkg
cebula biała
1 szt
koperek
do smaku
jajko
1 szt
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
kukurydza
do smaku
żółty ser
3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane pieczarki

Wybieramy duże pieczarki i je oczyszczamy ( odcinamy ogonki i wybieramy za pomocą łyżeczki cały środek z kapelusza :). Z podanych składników szykujemy farsz i nadziewamy kapelusze. Przykrywamy je plasterkami sera i wkładamy do nagrzanego do 150`C piekarnika na jakieś 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aguus 20.06.2011 19:06
Apetyczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak