Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mięsko z fasolką

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone
1/2 kg
cebula
1 sztuka
czosnek
2 ząbki
przecier pomidorowy
3 łyżki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
olej
fasola
1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsko z fasolką

Drobno pokrojoną cebulę i zmiażdżony czosnek, podsmażamy na małej ilości oleju, dodajemy mięso mielone, a gdy już straci „surowy kolor”, dodajemy odsączoną z zalewy fasolę. Chwilę razem smażymy, po czym dodajemy przecier i doprawiamy do smaku.
Podajemy z ryżem lub kaszą i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna1281 31.07.2011 15:11
kuszące :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak