Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę oczyścić i pokroić w kostkę.Cebulę usmażyć na oleju i dodać grzyby.Przyprawić solą i pieprzem.Ugotowane ziemniaki udusić z margaryną,mlekiem i koperkiem.Przyprawić solą , pieprzem i przyprawą do ziemniaków.Gorącą masą ziemniaczaną wyłożyć na waflu.Na końcu wafla od którego zaczniemy zwijać roladę nałożyć farsz grzybowy.Zwinąć i odstawić ,aby przestygła.Pokroić w plastry ok 1,5 cm.,obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też mam taki przepis... są bardzo smaczne- polecam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smacznie i pomysłowo
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jejku , ale cudeńka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się ten przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe skladniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Robię bardzo podobną roladę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis, chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !