Sposób przygotowania

Kotlety o grubości 2 cm opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym, posypać solą i pieprzem. Zrobić kieszonki na farsz. Pieczarki oczyścić i pokroić. Podsmażyć na odrobinie oliwy, doprawić do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Do każdej kieszonki włożyć po trochu pieczarek i sera tak, aby można było spiąć wykałaczką. Kotlety panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiany kolor z obu stron na małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszny, robię podobnie i bardzo nam takie smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pysznosci
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super, będę musiała je zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    uwielbiam takie kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !