Sposób przygotowania

Majonez mieszamy ze śmietaną. Czosnek przeciskamy przez praskę i dokładnie mieszamy z majonezem i śmietaną. Na koniec dodajmy natkę i parmezan.
Sos świetnie komponuje się z sałatkami i domowymi kebabami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Niczego sobie sosik!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smacznie się zapowiada- na pewno skorzystam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wygląda wyśmienicie:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !