Sposób przygotowania

Mięso natrzeć solą i obsmażyc na smalcu, dodać łyżkę szałwi i cebulki. Do mięsa wlać mleko i zapiekać w piekarniku w temp. 180 stopni przez 2 godziny pamiętając o przekręcaniu mięsa. Miękką pieczeń wyjąć. Sos doprawić solą, pieprzem i gałką, zagotować. Cielęcinę pokroić w plastery i polać sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna propozycja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    piekłam schab w mleku był pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetna .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !