Sposób przygotowania

kapuste szatkujemy i stawiamy na maly ogień , dodajemy boczek i doprawiamy ;kminek , ziele , liść laurowy , sól , pieprz dusimy do miękkości

Komentarze

  • 26
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    świetna do wielu dań jako dodatek
  • 24
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    polecam teraz z młodej kapustki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    z kminkiem nie robiłam, muszę spróbować, bo kminek też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ulubię i często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    pyszne mniammniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też tak robię, bo i lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !