Sposób przygotowania

Wstawiamy wodę a gdy się zagotuje to wrzucamy ziele , listek , dodajemy zmiksowaną cebulę i jabłko bez skóry oraz pozostałe składniki oprócz szczypiorku i łososia . Gotujemy na małym ogniu przez pół godziny. Umyty szczypiorek posiekać i dopiero go dodać pod koniec gotowania razem z pokrojonym w plasterki kabanosem z łososia .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Bardzo ciekawa zupa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    Nie jadłam,ale kiedys musze zrobic
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    Nie jadłam,ale kiedys musze zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !