Sposób przygotowania

zazwyczaj gotuję taką zupę jak mam rosół z poprzedniego dnia,rosół przegotować w naczyniu wymieszać mąkę ze szczyptą soli i jajkiem po zagotowaniu się rosołu kłaść łyżką porcje ciasta chwilę pogotować i gotowe.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    do kluseczek dodaję jeszcze odrobinę wody tyle aby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    domowy rosołek najlepszy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię rosół z kluseczkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam rosół

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !