Sposób przygotowania

Plasterki bagietki grilujemy.

Pomidora i cebulę kroimy w drobną kosteczkę, doprawiamy oliwą, solą, pieprzem i oregano, mieszamy a następnie układamy na grillowanej bułce.

Na każdą grzaneczkę kładziemy wędzonego łososia a następnie skrapiamy oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !