Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przystawka świąteczna

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
4 szt
pasztet
1 puszka
cebula
ser żółty
2 łyżki
keczup pikantny
2 łyżki
szynka
250 g
olej
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
natka pietruszki
1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka świąteczna

Jajka przekrój na połówki, wyjmij żółtka. Rozetrzyj je z pasztetem. Posiekaj cebulę, zeszklij. Żółtka wymieszaj z pasztetem, cebulą, natką, startym serem, keczupem. Przypraw do smaku. Farszem napełnij połówki jajek. Ułóż je na talerzu, a następnie udekoruj zrolowanymi plasterkami szynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak