Sposób przygotowania

1. Warzywa, w zależności od rodzaju, oczyść, obierz. Ziemniaki w całości gotuj 15 min. Pozostałe warzywa pokrój na kawałki i osobno gotuj do miękkości. Odcedź, wywar zachowaj.
2. W garnku stop masło, oprósz mąką, zasmaż. Wlej wino i 2,5 szklanki wywaru. Zagotuj. Dodaj kremówkę i warzywa. Potrawkę przypraw i ponownie zagotuj.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne, zdrowe danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !