Sposób przygotowania

1/2 kostki masła
co najmniej 1/2 szklanki posiekanej zieleniny (koperek, szczypiorek pietruszka)
1/4 łyżeczki soli
1-2 szczypty białego pieprzu

Masło powinno mieć temperaturę pokojową. Wszystkie składniki wkładamy do wysokiej miski i ucieramy na jednolitą masę. Nie używamy do tego celu blendera. Gotowe masło możemy przed podaniem schłodzić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    fajny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    muszę spróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię takie smakowe masełka do kanapek.
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !