Sposób przygotowania

Ryż zalać 4 szklankami wody i gotować,aż wchłonie cały płyn.Odstawić na 30 minut.Marchew i seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę,pomidory i paprykę pokroić w kostkę.parówki i boczek pokroić na większe kawałki.Na patelni podsmażyć boczek i parówki,dodać marchew i seler z ryżem.Smażyć ok. 3 minut.Dodać resztę składników,przyprawić solą i smażyć jeszcze ok.8 minut.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo sycące danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    można się najeść:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do syta...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię parówki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyyycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !