Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć. Przekroić na 2 części, a w każdej wyciąć \'kieszonkę\". Ser osączyć z zalewy i ciasno upchać go w kurczaku. Spiąć wykałaczkami otwór. Obtaczać w mleku i panierce. Podsmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju i dopiec w piekarniku (by w środku piersi nie były surowe) w 180 stopniach. po wyjęciu przekroić w mniejsze porcje i posypać koperkiem świeżym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    panierka pikantna (formularz znów czegoś nie uznał;/)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    uwielbiam tak przyrządzonego kurczaka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !