Sposób przygotowania

Kalafior gotujemy- studzimy i gnieciemy widelcem na papkę.
Dodajemy poszatkowaną zieleninę, przyprawy, jajko i tyle bułki tartej by masa była zwarta.
Panierujemy w jajku i bułce tartej- smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    mój smak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Są bardzo pyszne i delikatne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetne i z pewnością pyszne! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    apetycznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    oj bardzo takie lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    już to lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !