Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

kapusta kiszona po staropolsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona
50 dkg
grzyby suszone
6 szt
słonina
6 dkg
cebula
1 szt
mąka
2 łyż
sól
Sklep Prymat
kminek
Sklep Prymat
pomidory
2 szt
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona po staropolsku

grzyby namoczyć i ugotować pokroić w paseczki drobno kapustę zagotować następnie odcedzić jeśli jest za kwaśna. Następnie zalać i gotować z grzybami i pozostałymi przyprawami. Słoninę drobno pokroić i usmażyć w cebulą. Dodać do kapusty pod koniec gotowania zaprawić mąką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 26.12.2011 13:24
fajna lubie taką
Olaa 06.10.2011 09:00
super
eduszo
eduszo 16.06.2011 10:36
Czasem taką robie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak