Sposób przygotowania

Golonki obgotować na małym ogniu z takimi przyprawami jak: ziele angielskie, liście laurowe, 2-3 ząbki czosnku itp.
Jak już mięso będzie troszkę miękkawe, wyciągnąć z rosołu, osuszyć, obsypać przyprawami i przełożyć do rękawa piekarniczego. Można dołożyć tam czosnek, i zioła. Piec w piekarniku aż mięso będzie miękkie. Na koniec przeciąć rękaw piekarniczy i jeszcze piec golonki w piekarniki aż nabiorą złocistego koloru.
Taką golonkę można podawać z ziemniaczkami lub z chlebem i musztardą.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    coś w sam raz dla mnie....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Dobre...
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    TO DLA MOICH MIĘSO POŻERACZY
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie i do syta
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jak nie przepadam za golonką ale ta wygląda rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja z golonki naj...lubię skórkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    pycha do piwka:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !