Sposób przygotowania

Otręby zalać odrobiną mleka i odstawić do napęcznienia. Mięso zemleć wymieszać z obraną, posiekaną cebulą i czosnkiem.Dodać jajko ,otręby i doprawić do smaku przyprawami.Dobrze wyrobić i podzielić na porcje(mi wyszło 7 ). Formować podłużne kotlety i wcisnąć do każdego kawałek kiełbasy. Panierować w tartej bułce i usmażyć na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    coś nowego
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobrze ,ze podzieliłaś kiełbaskę na 4 bo tak grube pętko wsadzić to trochę za ciężkie na żołądeczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !