Sposób przygotowania

tunczyka osaczyc z zalewy. na patelnie wlac łyżkę oliwy ,włozyć posiekane zabki czosnku zrumienić pod koniec podsmazyć tez garsc grubo posiekanych lisci szalwi ,czosnek i szałwię zdjąć z patelni, wlac resztę oliwy i wlożć odsaczoną fasolę(troche zalewy zachowac)smarzyc 3 min od czasu do czasu mieszając .na patelnie z fasola wlac odrobinę zalewy z fasoli przykryc i gotowac 10 min az fasola wchlonie polowe plynu. dodać tunczyka odłożony czosnek i szałwię . podgrzac i doprawic sola i pieprzem, skropić oliwą, podawać z chlebkiem!!!!!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !