Sposób przygotowania

Ozorki dokładnie oczyścić , umyć i ugotować (1,5 godziny).
Pod koniec gotowania do ozorków dorzucić drobno pokrojone: marchewkę, seler, pietruszkę i przyprawy.
Ugotowane ozorki wyciągnąć z wywaru, oczyścić ze skórek i wyłożyć na talerzyki.
Udekorować je ugotowanymi warzywami i polać sosem czosnkowym : (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/132189/sos-czosnkowy-manka.html).
Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubię ozorki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś dla mnie-uwielbiam ozorki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubie ozorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne ozorki-bardzo lubię
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to by mi smakowało
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    oj nie dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !