Sposób przygotowania

kaszę opłucz zalej 4 szklankami osolonego wrzątku .gotuj na wolnym wrzatku gotuj na wolnym ogniu az wchonie wodę.przykryj odstaw na 20 min.indyka pokrój w kostkę brokuły podziel na różyczki .marchewkę i seler pokrój na plasterki.cebulę posiekaj .mieso z cebulą podsmaż na oleju na złoty kolor.dodaj marchew seler i brokuły. dopraw musztardą czosnkiem imbirem solą i pieprzem.podlej szklanką wrzatku.przykryj i duś 20 min. kasze rozdrobnij widelcem podawaj z indykiem i warzywami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !