Sposób przygotowania

Boczek umyć, osuszyć.
Posypać wszystkimi przyprawami.
Na dno naczynia do marynowania ( najlepiej rozmiarów boczku ) nalać cienką warstwę octu balsamicznego. ułożyć boczek i na nim ułożyć kawałki cebuli.
Górę boczku również skropić octem balsamicznym, naczynie z boczkiem przykryć folią spożywczą i wstawić do marynowania na około 10 godzin.
Po tym czasie piec boczek w temperaturze 170 stopni przez 1 - 1,10 godz.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pysznie wyglada
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Super się prezentuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !