Sposób przygotowania

Do sosu, który powstał podczas duszenia mięsa dodajemy obie papryki. Gotujemy chwilę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, zatrzepujemy mąką rozmieszaną w odrobinie zimnej wody. Ponownie chwilę gotujemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny do mięska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny sosik :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    przepyszny sosik
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny sos do mięsa. Fajny smak papryki. Na pewno wart jest wypróbowania.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !