Sposób przygotowania

Jajka obieramy,kroimy na pół,delikatnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy widelcem.Do żółtek dodajemy połowę posiekanego szczypiorku,śmietanę,musztardę i doprawiamy do smaku.Pomidory obieramy za skórki i kroimy w drobniutką kosteczkę,dodajemy do masy i mieszamy.Białka delikatnie napełniamy masą.Polędwicę nabijamy na wykałaczkę formując żagiel i wbijamy w przygotowane jajka.Polecam dla dzieci ...i nie tylko:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    mniam mniam....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kolacja dla małego i dużego niejadka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super pomysł :0
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    porusza wyobrażnię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !