Sposób przygotowania

przygotować ciasto z podanych składników i usmażyć naleśniki,mięso podsmażyć na rozgrzanym oleju,pomidory osączyć,cebulę obrać,pieczarki umyć i wraz z cebulą i osączonymi pomidorami pokroić w małą kostkę dodać do mięsa,smażyć,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i doprawić do smaku solą,pieprzem,oregano i papryką ostrą wymieszać i jeszcze smażyć ok.5min.każdy naleśnik posmarować ketchupem nałożyć farsz i zawinąć,włożyć do brytfanny lub naczynia żaroodpornego,polać rozpuszczoną kostką rosołową w 1/2szkl.wrzątku,posypać serem i oregano zapiec w piekarniku w temp.180st.ok.10min.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !