Sposób przygotowania

Rabarbar obrać i pokroić na plasterki. Białka oddzielić od żółtek, ubić na sztywno, dodać cukier waniliowy, następnie żółtka i mąkę. Wrzucić rabarbar do ciasta, nakładać łyżką na rozgrzaną patelnię i smażyć z obu stron.Można dodać proszek do pieczenia, jeśli chcemy,żeby były pulchniejsze.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam je
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne s?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny pomysł musze zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wiesz co dobre :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !