Sposób przygotowania

Filety i schab myjemy i osuszamy. Kroimy w ok. 2 cm kostkę. Oprószamy solą, pieprzem i przyprawą do grilla. Paprykę myjemy, osuszamy i usuwamy gniazda nasienne. Miąższ kroimy w dużą kostkę. Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki lub ósemki. Rozdzielamy. Warzywa i mięso nabijamy na patyki do szaszłyków w dowolnej kolejności. Układamy na tacce i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy na rozgrzanym ruszcie ok. 30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super danie,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne, sezon grillowy niebawem, przyda sie ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !