Sposób przygotowania

Najpierw zaczynamy od cebuli , którą pokroić w kostkę i podsmażyć w rondelku na małym ogniu ok 6 minut , następnie dodajemy roztarty czosnek , chilli w proszku , kminek , kolendrę i oregano. Mieszać ok minuty. Następnie dodajemy zmiażdżone pomidory wraz z sokiem , bez skóry , na koniec doprawić solą , pieprzem kolorowym świeżo zmielonym i miodem . Przykryć pokrywką i na wolnym ogniu gotować 30 minut. Następnie schłodzone zmiksować na gładka masę .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !