Sposób przygotowania

W słoiku układać na przemian matyjasy pokrojone w paski (odmoczone), cebulę pokrojoną w piórka i ogórek w półplasterki. Każdą warstwę śledziową skropić octem, posypać pieprzem i papryka. Zalać olejem i odstawić słoik do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !