Sposób przygotowania

!. Karkówkę potnij na 8 plasterków. Rozbij je i oprósz solą i pieprzem. Ogórki posiekaj. Wymieszaj z musztardą.
2. Mięso przykryj plasterkami boczku. Posmaruj farszem z ogórków. Zwiń. Roladki obsmaż na oleju. Podlej szklanką gorącej wody i duś do miękkości 15 min. Wyjmij.
3. Do wywaru dodaj sos pieczeniowy, śmietanę i tymianek. Przypraw i zagotuj. Zrazy podawaj z sosem i np. z kapustą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zawsze robię z kiszonym, ale z ciekawości zrobię kilka z konserwowym...
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowity obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !