Sposób przygotowania

Filety myjemy, osuszamy i rozbijamy. Na patelni roztapiamy masło. Na którym podsmażamy pokrojoną w kostkę cebule. Borowiki oczyszczamy płuczemy , kroimy w kostkę podsmażamy z cebula . Doprawiamy do smaku, dusimy 10 minut. Mięso faszerujemy borowikami. Mięso składamy w pól dokładnie ściskamy brzegi. Panierujemy w jaku z sola i pieprzem oraz w bułce tartej .Smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trzeba spróbować tych pyszności....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trzeba spróbować tych pyszności....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !