Sposób przygotowania

Do mąki dodać jajka, mleko, szczyptę soli i ubić na gładkie ciasto. Boczek pokroić w kostkę i wytopić na patelni. Ciasto naleśnikowe wylewać na odrobinę skwareczków i smażyć na złoty kolor. Pozostawić w ciepłym miejscu. Masło rozpuścić i dodać zmiażdżony czosnek, pokrojoną w kostkę cebulę oraz szynkę pokrojoną kostkę. Szpinak umyć i dusić przez ok 5-10 min. Przyprawić solą i pieprzem. Rozłożyć na naleśnikach i podawać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    muszę spróbować takie połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    oj tak, fajnie musi smakować
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne naleśniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !