Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić w kosteczkę, wrzucić do garnka, dodać łyżkę masła i dusić, aż się zeszkli.Koncentrat rozpuścić w szklance wrzącej wody i wlać do garnka z cebulą. Pieczarki pokroić w talarki podsmażyć na łyżce masła. Następnie wrzucić do garnka z sosem. Parówki również pokroić w talarki i dołączyć do sosu. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką.

Smacznego:-)))

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    myślę że są bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !