Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarki podsmażane na masełku z cebulką

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki
400 gram
masło
1 łyzka
cebula
1 sztuka
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki podsmażane na masełku z cebulką

Pieczarki dokładnie myjemy, kroimy w plastry, cebule obieramy kroimy w kostkę. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy cebulkę, dodajemy pieczarki, dusimy 10 minut, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak