Sposób przygotowania

Kapustę umytą szatkujemy , wkładamy do garnka , zalewamy zimną wodą , dodajemy cukier , pół łyżeczki soli i pieprz do smaku i gotujemy aż kapusta zmięknie , nie możemy dopuścić aby sie rozgotowała , cebulę zeszklić na oleju , gdy kapusta już będzie gotowa , to wtedy dajemy 4 łyżeczki octu , dokładnie wymieszać a potem odcedzamy do chłodnej już kapusty dajemy jeszcze szczyptę soli , zimną cebulkę i ocet wedle uznania odstawić na parę godzin a potem gotową już możemy podawać .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !