Sposób przygotowania

Papryki umyć,osuszyć.Piekarnik nagrzać do temp.200C,wstawić papryki i opiekać około 5min.Następnie zdjać skóre ,usunąć gniazda nasienne ,przeciąć wzdłuż na 4części .Na każdej cząstce papryki ułożyć odsączony filet anchois ,posypać tartym serem i natką (trochę sera i natki odłożyć do posypania)plastry papryki zwinąć jak zrazy .Naczynie żaroodporne lekko posmarować olejem ,ułożyć papryki ,posypać pozostałym serem i natką.Następnie wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 10min w temp.200C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !