Sposób przygotowania

w garnku rozgrzać olej cebulę obrać i pokroić w cienkie piórka wrzucić na rozgrzany olej i zeszklić dolać 2 szklanki wody,rozpuścić pastę miso w 1/2szkl.wody wlać do garnka wymieszać i całość zagotować,zmniejszyć ogień dodać oczyszczone kolby kukurydzy,pieczarki lub inne grzyby np.suszone tylko muszą być uprzednio namoczone oczyszczone i pokrojone w cienkie plasterki i dodać do zupy,następnie dodać pokrojony w kostkę ser tofu,danie podawać z dodatkiem ugotowanego jajka na twardo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Musi być pyszna.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawa zupa a ta pasta też nie jest mi znana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !