Sposób przygotowania

Kaszę gotuję na sypko. Gdy będzie w miarę miękka dodaje do niej kostkę rosołową, łyżkę masła i sól.Całość mieszam z posiekaną pietruszką i koperkiem. Cebulę kroję w talarki i podsmażam na patelni na złoty kolor. Jaja gotuję na twardo, apotem obieram i kroję w mniejsze ćwiartki.
Naczynie żaroodporne smaruję masłem i bułką tartą. Warstwami układam w nim : kaszę, jajka, cebulę. Wierch posypuję starty serem. Wszystko zapiekam.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajnie to nazwałaś:)jaja justyśki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ciekawe jak to smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny przepis
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajnie brzmi,pewnie też smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !