Sposób przygotowania

Do maki wbijamy 2 jajka, lekko solimy i pomału dolewamy wodę - zagnoiatamy ciasto. Wałkujemy je wykrawamy krązki, wkładamy trochę farszu i lepimy. gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem łyzki oleju do miękkosci
farsz: mięso gotujemy do miękkosci - kapuste rónież, cebule smażymy na margarynie. Przez maszynke przepuszczamy mieso, kapuste i usmażoną 1 cebulę, dodajemy jajko i przyprawy do smaku.
na patelni rozpuszczamy 2 łyzki masła, wrzucamy pokrojone 32 cebule i smażymy, wrzucamy na patelnie ugotowane wczesniej pierogi i całosc razem podsmażamy - jemy gorące

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne, moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    musi byc dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    musi byc dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    takie lubie najbardziej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne pierożki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !