Sposób przygotowania

rybę umyć jeśli jest mrożona to rozmrozić posypać przyprawą do ryb,oprószyć solą obtaczać w mące i upiec na złoty kolor z obu stron,cebulę pokroić w plasterki i w misce przekładać warstwami cebulę i rybę dodać liść laurowy,ziele angielskie i pieprz ziarnisty po kilka ziarenek i całość zalać zalewą przygotowaną z przegotowanej ciepłej lub wystudzonej wody octu i maggi,odstawić aby ryba nasiąkła zalewą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !