Sposób przygotowania

do garnka włożyć kapustę kiszoną i poszatkowaną białą wlać odrobinę wody i gotować,kiełbasę i boczek pokroić w kostkę podsmażyć na patelni z odrobiną tłuszczu i dodać do gotującej się kapusty dodać ziele angielskie,maggi,kucharka,pieprz wymieszać i gotować do miękkości pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy i ewentualnie osolić jeśli trzeba wymieszać i jeszcze chwilę gotować.

Komentarze

  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetyczna, ale kapustka nie bigos! Do prawdziwego bigosu trzeba dodać więcej gatunków wędlin i mięs i NIGDY nie dodaje się koncentratu pomidorowego!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny ten bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Dla mnie pyszny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dla mnie też pycha, ja też dodaje koncentrat.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny bigos Mirosławo, tak trzymaj!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bigos ,zawsze na czasie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !