Sposób przygotowania

1. Pieczone mięso drobniutko posiekaj albo zmiel w maszynce. Dymki (białe części) oczyść i pokrój w kostkę.
2. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę, zeszklij na oleju. Dołóż mięso. Dodaj przecier, dymki i osączoną kukurydzę. Gotuj kilka minut. Przypraw.
3. Farsz rozsmaruj na naleśnikach. Zwiń. Rulony ułóż w żaroodpornym naczyniu. Posyp grubo startym serem. Zapiekaj ok. 15 min w temp 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z pewnością wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    musi być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    mniaaaam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !