Sposób przygotowania

Filet z indyka rozkroić, włożyć w środek śliwki suszone, posypać grubo majerankiem, solą i pieprzem. Następnie ścisło związać sznurkiem, obtaczać w pozostałych przyprawach, pokroić resztę śliwek i też poukładać na mięsie. Obwinąć ścisło folią spożywczą i wstawić do lodówki na 24 godziny. Przed włożeniem do rękawa, można posypać jeszcze przyprawami i piec około 1 godziny 15 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Znakomicie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prezentuje się smakowicie :)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo lubię miesa faszerowane owocami. Super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacyjny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    polly66

    miła odmiana od schabu ze śliwką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !