Sposób przygotowania

Ogórki drobno kroimy lub ścieramy na grubej tarce. Odcedzamy z soku, mieszamy z majonezem, doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Doskonały dodatek do jajek i wielkanocnych wędlin.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobry pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie łączyłem majonezu z ogórkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !