Sposób przygotowania

Mięso łączymy z surowymi jajkami ,bułką tartą, mąką ziemniaczana .Doprawiamy do smaku. Kształtujemy w 3 prostokąty równej wielkości .Na każdy układamy obrana z osłonki biała kiełbas i po jednym lub dwóch jajkach .Zwijamy w rulon .Obsmażamy na rozgrzanym oleju .Przekładamy do wysokiej formy,brytfanki i pieczemy 60 minut w 180* C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taka świąteczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    moi panowie byliby zachwyceni
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    piękna i na pewno bardzo smaczna
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    lubie takie smakołyki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ciekawy pomysł na wykorzystanie białej kiełbasy
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    chętnie spróbowałabym kawałeczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo mi się podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna propozycja na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !