Sposób przygotowania

Pierś kurczaka rozcinamy na cieńsze kotlety i lekko rozbijamy pięścią. Solimy i doprawiamy chili. Jajko mieszamy z szczyptą słodkiej papryki. Następnie pierś maczamy w jajku, potem w sezamie i smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano. Świetna alternatywa dla tradycyjnego schabowego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    musi być pyszny ten kotlet, tylko trzeba uważać z chili
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wyszła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda rewelacyjnie i tak też pewnie smakuje:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pieknie wyglada i pewnie smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Lubie sezamową panierke :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Takiej piersi jeszcze nie jadłam, super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wybornie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetnie wygląda i smakuje znakomicie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !