Sposób przygotowania

Na gorący olej wrzucić posiekaną cebulę, dusić do miękkości pod przykryciem, dosmażyć bez przy­krycia, dodać pokrojoną w paski paprykę i pomi­dory, (wcześniej sparzyć i obrać ze skórki) oraz pokrojone w kostkę patisony. Lekko posolić i przy­prawić do smaku papryką, dusić na małym ogniu do miękkości. Doprawić śmietaną.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubie takie rzeczy...wypróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam takie dania to coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !